Ik doe voornamelijk buiten- en binnenwerk. Denk aan dakwerken, maar ook gyprocwerken of binnenschrijnwerk. Laten we zeggen dat ik het ‘ruwe werk’ niet uit de weg ga. Net daarom heb ik een schoen nodig die flexibel, sterk en comfortabel is. 

Er zijn genoeg risico’s verbonden aan mijn job. Zeker bij dakwerken zijn er heel wat dingen waar je op moet letten. Zien dat je voldoende grip hebt wanneer je op het dak werkt bijvoorbeeld, want uitschuiven is altijd een risico. Maar ook wanneer één van mijn collega’s op het dak zit kunnen er gevaren zijn: denk maar aan dakpannen of betonblokken die naar beneden vallen en op je voeten kunnen terechtkomen. 

Wat verwacht ik van een veiligheidsschoen?

Voor mij moet een veiligheidsschoen uiteraard aan alle veiligheidsnormen voldoen. Maar hij moet tegelijkertijd licht zijn, en niet te warm. Zeker met zomerse temperaturen zijn de meeste veiligheidsschoenen vaak te zwaar of te warm. Bovendien moet een schoen voldoende grip bieden, zeker wanneer ik op het dak zit. 

Hoe heb ik S2GO’s ervaren?

Eerlijk gezegd voelt het alsof ik geen schoenen draag! Ze zitten als gegoten, zijn zeker niet te warm en ze voldoen aan alle veiligheidsnormen. Een ideale ervaring, zeker vergeleken met andere veiligheidsschoenen die ik al heb uitgeprobeerd. Net of ik sokken draag op het dak. Eerlijk? Het zijn echt de beste schoenen die ik al heb gehad. Andere veiligheidsschoenen voelden te zwaar aan of gaven niet het juiste comfort tijdens het werk. Met S2GO’s kan ik zowel binnen als buiten comfortabel werken. Ik raad ze zeker aan al mijn collega’s aan!

Een ideale ervaring, zeker vergeleken met andere veiligheidsschoenen die ik al heb uitgeprobeerd!

Bekijk het aanbod