Het werk van Steven speelt zich voornamelijk binnen af: metaalbewerking, metaalschrijnwerkerij, houtschrijnwerkerij en elektriciteitswerken. Dat vraagt om de perfecte schoenen!

Risico’s tijdens het werk zijn er altijd. Er kunnen zware objecten op je voeten vallen. Maar bij metaalschrijnwerkerij en laswerk moet je ook altijd rekenen dat er hete stukken metaal en gensters op je voeten kunnen terechtkomen. Bovendien ben ik dikwijls op de werf, waar je ook het gevaar loopt om op een scherp stuk steen of metaal te stappen. 

Wat verwacht ik van een veiligheidsschoen?

Een sterke zool die scherpe materialen kan weerstaan, en een stevige neus om te vermijden dat je je bezeert wanneer er iets valt. Daarnaast verkies ik een lichte schoen die flexibel is en niet te warm aanvoelt. Liefst ook eentje die geen pijn doet wanneer ik gehurkt of op mijn knieën moet werken. 

Hoe heb ik S2GO’s ervaren?

Het valt op hoe licht S2GO’s zijn! Ik voelde amper dat ik ze droeg. Bovendien zijn ze erg flexibel, met een plooibare zool. Dat is erg welkom aangezien ik veel op mijn knieën zit tijdens elektriciteitswerken.  En natuurlijk: ze zien er goed uit! Niet te vergelijken met de typische, zware veiligheidsschoenen die ik vroeger had. Ik heb voor de eerste keer het gevoel dat ik geen veiligheidsschoen, maar een sneaker draag! Die lichtheid is echt niet te vergelijken met andere schoenen. De flexibele, lichte zool is bovendien ideaal wanneer ik bij mensen thuis ben. Er is geen risico dat ik zwarte vegen maak op hun nieuwe vloer of steentjes mee naar binnen breng. Werken met S2GO’s is enorm aangenaam, ik raad ze iedereen aan!

Ik heb voor de eerste keer het gevoel dat ik geen veiligheidsschoen, maar een sneaker draag!

Bekijk het aanbod